Cuti!




Hoore cuti 3 hari...
tapi kerja sekolah tetap diberi oleh guru-guru kesayanganku...
kena buat 6 karangan bahasa melayu...  matematik dapat hand out...
sejarah nota bab 4...
 pendidikan islam pun dapat hand out- sepatutnya buat semalam tapi...
sibuk bincang pasal baju kelas...
semangat buat baju kelas...
by the way
Hari ni dalam pukul 10 pagi...
saya dan keluarga akan bertolak ke Melaka...
jadi mungkin malam nanti saya update blog dan online facebook..
yela dalam kereta tak de Wifi....

★ Don't shy to comment or like this entry ★

5 000 Readers:

Haruno Hana 하나 said...

buat apa ke Melaka? apa2 pon insya-Allah selamat pergi dan balik ^_^

Farina Hunny said...

ltak wifi zone lam kereta :D

Aira Amir 姶良 said...

Haruno Hana 하나 Family day syarikat abah..

Aira Amir 姶良 said...

Farina Hunny heheh.. susah tu kak...

Cik Amal said...

belog ni, amal tengok tak ade HEARTBEAT
HEARTBEAT tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
meyh tengok tuto yang amal buat
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/cara-daftar-heartbeat.html

 
Copyright © 2011 - 2016 reserved to Aira Amir