Tutorial: Tukar smiley Cbox ikut style sendiri!

Hari ini Izzati tanya macam mana nak ubah smiley kat Cbox ikut smiley yang kita nak!
kepada sesiapa yang tak tahu smiley Cbox tu yang mana boleh tengok kat sini!



*yang dalam kotak merah tu ye!

Okay cara pertamanya mesti tekan sini dulu:
http://www.cbox.ws

lepas tu sign in account:

dah sign in pergi kat sini:
tekan OPTIONS dan tekan SMILIES

lepas tu mesti jumpa macam ni kan?
copy url kat dalam tu dan isi hint code...



(Boleh ambil kat sini!)
Smileys:
http://dl.glitter-graphics.net/pub/742/742481rubaj90658.gif


http://dl8.glitter-graphics.net/pub/742/742468m9g2d9dg9a.gif

http://dl10.glitter-graphics.net/pub/780/780920wevc3spomh.gif

http://dl9.glitter-graphics.net/pub/742/742469s3709nw4fb.gif

http://dl10.glitter-graphics.net/pub/742/742480mp87kxcxgu.gif

http://dl7.glitter-graphics.net/pub/945/945077n6gv373mvj.gif

http://dl4.glitter-graphics.net/pub/742/742474yq2tasz0n7.gif

http://dl2.glitter-graphics.net/pub/742/742482uor76y3h4t.gif



Nak lagi boleh cari kat sini:

*penat saya tulis..
Jomlah shopping kat sini!
Lama tak makan KFC.. yum-yum sini!
Korean food di sini!

★ Don't shy to comment or like this entry ★

4 000 Readers:

Cik Adieb said...

Good luck PMR,amiiin.hehehe :D
Owh,sy dah remove cbox dri blog

♥ fazieeera ♥ ‏ said...

kak aira , hint code tu nak cari kat mne ?

♥ fazieeera ♥ ‏ said...

kak aira , hint code tu nk cari kat mne ? saye tak tahu lah .

Aira Amir said...

@♥ fazieeera ♥ ‏ Maaf lambat balas... Awak boleh cari kat sini:glitter-graphics.com
Copy code kat box...
Dari http://.......gif sahaja tau...

 
Copyright © 2011 - 2016 reserved to Aira Amir