Kerja sambilan tak bergaji!

Kenapa tajuk ni?
jom baca:
hah..
kerja saya sejak akhir-akhir ni adalah meng-edit blog!
tak lupa juga buat header untuk mereka!
nak tengok blog mana yang saya dah edit?
ini adalah  karya saya:



*blog adik saya!
tekan untuk terbang ke sana!


*blog kelas saya!
hanya header bukan saya buat!
tekan untuk ke sana!

*blog BFF saya!
background, clock widget, calender widget je yang bukan saya buat!
tekan untuk ke sana!


sebelum ni saya ada buat header untuk adik saya:



semalam saya dah buat dua header:


*klik banner untuk ke sana!

dan



Hari ini saya kena edit blog kawan saya! Akma... BFF saya juga!

sekarang saya ada menerima tempahan membuat header dan edit blog!
*boleh tengok kat banner yang saya dapat free daripada Adik Rishah sebab menang GA Kak Ain!
nak tempah emel ke:
humairaamir14@yahoo.com
ataupun PM kat fan page saya:
https://www.facebook.com/pages/airaamirblogspotcom
twitter pun boleh:
https://twitter.com/#!/humairaanam

*Insyaallah nanti kalau saya tak sibuk saya buat  freebies header untuk anda!
PMR oh PMR...
jom cari tips PMR kat sini bersama-sama saya!

★ Don't shy to comment or like this entry ★

8 000 Readers:

*...A!niEy nAdiaH...* (_nedy_) said...

wah,, pandai nye adik edit header, blog..
ade bakat seni ni..hehe

ciksukaberangan said...

wah3. menolong dengan ikhlas. bagus2. keep it on :D

Aira Amir said...

@*...A!niEy nAdiaH...* (_nedy_)
akak.. saya ni tangan kayu.. seni pun tak dapat A >_<

Aira Amir said...

@ciksukaberangan
hehehe thank you..

AMNA said...

Cantik! ^^

Aira Amir said...

@AMNA
thanks Amna.. mana dapat gambar yang comel kat header tu? nak juga..

Natasya Naslin said...

waaa.. leyh tahan =) nice job.. xpe, next time buat, dah leh dpt gaji =p

Aira Amir said...

@Natasya NaslinInsyaallah..

 
Copyright © 2011 - 2016 reserved to Aira Amir