Buat duit dengan Heartbeat!

hah tahu tak Heartbeat tu apa?
ala yang jual hadiah yang comel tu!
yang bagusnya boleh buat duit tahu!
nak tahu macam mana?
mari ikut cara ni!
 (CLICK GAMBAR UNTUK TUMBESARAN!)
Pertama sekali!
tekan gambar kat bawah ni!

lepas tu mesti keluar ni:

pastu kena tekan gambar hadiah yang comel tu:
*setiap kali nak check duit tekan gambar Hadiah tu ye!
lepas tu akan keluar macam ni dan tekan perkataan CREATE ACCOUNT:

lepas tu ISI MAKLUMAT YANG DIMINTA:
dah siap isi tekan SUBMIT!
Dah SUBMIT nanti akan keluar gambar macam ni:
tekan [JOIN HB!AFFILIATE]
tekan [JOIN HB!AFFILIATE]
nanti macam biasa isi MAKLUMAT YANG DIMINTA:
tekan SUBMIT..
nanti keluar macam ni..
dan tekan GET A CODE!
copy code yang diberi:

dan tekan
 Dashboard> Design> Add A Gadget> HTML:



siap!!!
nanti dah siap bagi tahu Aira ya!
★ Don't shy to comment or like this entry ★

4 000 Readers:

Cik Amal said...

haah la . .
dia pun buat tuto pasal heartbeat
sorry ehh
my khilaf . .

♕ ايليا نشيطه ♕ said...

Sy dah cuba dan ianya menjadi. Thanks for the tutorial :)
Btw nak tanya, utk terima cash tu, macam mana "Internet funds transfer" tu ye? Dan kalau bg bank account num, takbahaya kan? sy was was. hihi

♕ ايليا نشيطه ♕ said...

Sy dah cuba dan ianya menjadi. Thanks for the tutorial :)
btw sy nak tanya, utk terima cash tu, apa yg dimaksudkn dgn "Internet Funds Transfer"? Kena bg bank account num ke? Sy was was. hihi

Aira Amir said...

Maaf lambat reply. maksudnya pihak terbabit akan bank in duit melalui online. Aah kena bagi bank akaun number. Insha Allah selamat.

 
Copyright © 2011 - 2016 reserved to Aira Amir