Freebies: Header Kiss You - One Direction

Okay kepada Directioners kat luar sana tu mesti tengah gembira sebab maklumlah One Direction dah keluarkan muzik video terbaru yang bertajuk Kiss You
Oleh itu, Aira sebagai peminat One Direction juga berbesar hati hari ini nak beri Directioners semua header 1D yang berbentuk chibi ni...
Gambar tu, Aira jumpa kat google dan title tu Aira letak tajuk lagu Kiss You.
#Nak ambil tu beritahu ye, nak kreditkan pun tak pe....
Maklumat berkenaan header:
- corak title adalah Checkers
-saiz: 780 x 300  
-sudah di transparent kan 
http://4.bp.blogspot.com/-ZESuf4ff9Co/UOvqWoWgSVI/AAAAAAAABeU/jrAP--Ib-bE/s320/one+direction+header+grey+checker+blue.png

http://4.bp.blogspot.com/-tMevlqQq2Fw/UOvqj6fiMGI/AAAAAAAABec/KhHS9bdOD7Q/s320/one+direction+header+blue+checker+blue.png

http://1.bp.blogspot.com/-DwurD0JV6Ds/UOvqqp3YReI/AAAAAAAABek/z4DzXbTvX6k/s320/one+direction+header+green+checker+blue.png

http://4.bp.blogspot.com/-pslQl9Z0Q2Q/UOvqwFIrlbI/AAAAAAAABes/e0P_fzOiRR4/s320/one+direction+header+pink+checker+blue.png

http://4.bp.blogspot.com/-0LCZaAp9YLU/UOvrAvLqTQI/AAAAAAAABe0/jhgIRINVxoo/s320/one+direction+header+purple+blue.png

http://4.bp.blogspot.com/-ty9U3d8W6u0/UOvrE3UVULI/AAAAAAAABe8/pYsurOQSeCo/s320/one+direction+header+red+checker+blue.png

http://4.bp.blogspot.com/-Ye5ipD-tyMo/UOvrIQdvadI/AAAAAAAABfE/zDx5majeMd0/s320/one+direction+header+yellow+checker+blue.png

#untuk permintaan warna selain warna yang Aira dah beri, boleh malumkan kepada Aira...
Tak perlu malu-malu ye.
Tu je lah buat masa ni. Nanti Aira buat lagi ye sebab sekarang ni Aira sibuk nak buat cupcakes untuk bisnes Aira :)

★ Don't shy to comment or like this entry ★

Sains Tulen?


Tahun baru ni, Aira dah jadi pelajar tingkatan empat.
Waa, Aira dah semakin tua lah.
Masuk - masuk sekolah je dapat kelas sains tulen.
Tengok subjek semuanya macam okay dah tahu subjek apa yang ada dalam sains tulen.
tapi masa belajar Add Math je, Aira terus terfikir..
boleh ke Aira belajar add math? matematik masa PMR pun Aira struggle nak dapat A*Alhamdulilah, nasib baik dapat...
Aira kena cuba juga kan... yela sebab nak ambil Biologi termasuk sekali dengan Add math.
Apa yang Aira rasa agak susahnya bila semua subjek dalam bahasa Melayu kecuali bahasa Inggeris lah kan.
macam mana Aira nak belajar subjek Sains dan Math yang dari darjah satu Aira belajar dalam Bahasa Inggeris, tetiba je kena tukar bahasa...
Bab kata Izzati:
Tahun ni kitaorang kena kejutan budaya tau...

Okaylah sampai di sini sahajalah Aira boleh bercerita, Aira dah penat. Maklumlah tadi seharian ada orientasi di sekolah. Letih sangat - sangat...


★ Don't shy to comment or like this entry ★

 
Copyright © 2011 - 2016 reserved to Aira Amir