Freebies: Header Kiss You - One Direction

Okay kepada Directioners kat luar sana tu mesti tengah gembira sebab maklumlah One Direction dah keluarkan muzik video terbaru yang bertajuk Kiss You
Oleh itu, Aira sebagai peminat One Direction juga berbesar hati hari ini nak beri Directioners semua header 1D yang berbentuk chibi ni...
Gambar tu, Aira jumpa kat google dan title tu Aira letak tajuk lagu Kiss You.
#Nak ambil tu beritahu ye, nak kreditkan pun tak pe....
Maklumat berkenaan header:
- corak title adalah Checkers
-saiz: 780 x 300  
-sudah di transparent kan 
http://4.bp.blogspot.com/-ZESuf4ff9Co/UOvqWoWgSVI/AAAAAAAABeU/jrAP--Ib-bE/s320/one+direction+header+grey+checker+blue.png

http://4.bp.blogspot.com/-tMevlqQq2Fw/UOvqj6fiMGI/AAAAAAAABec/KhHS9bdOD7Q/s320/one+direction+header+blue+checker+blue.png

http://1.bp.blogspot.com/-DwurD0JV6Ds/UOvqqp3YReI/AAAAAAAABek/z4DzXbTvX6k/s320/one+direction+header+green+checker+blue.png

http://4.bp.blogspot.com/-pslQl9Z0Q2Q/UOvqwFIrlbI/AAAAAAAABes/e0P_fzOiRR4/s320/one+direction+header+pink+checker+blue.png

http://4.bp.blogspot.com/-0LCZaAp9YLU/UOvrAvLqTQI/AAAAAAAABe0/jhgIRINVxoo/s320/one+direction+header+purple+blue.png

http://4.bp.blogspot.com/-ty9U3d8W6u0/UOvrE3UVULI/AAAAAAAABe8/pYsurOQSeCo/s320/one+direction+header+red+checker+blue.png

http://4.bp.blogspot.com/-Ye5ipD-tyMo/UOvrIQdvadI/AAAAAAAABfE/zDx5majeMd0/s320/one+direction+header+yellow+checker+blue.png

#untuk permintaan warna selain warna yang Aira dah beri, boleh malumkan kepada Aira...
Tak perlu malu-malu ye.
Tu je lah buat masa ni. Nanti Aira buat lagi ye sebab sekarang ni Aira sibuk nak buat cupcakes untuk bisnes Aira :)

★ Don't shy to comment or like this entry ★

0 000 Readers:

 
Copyright © 2011 - 2016 reserved to Aira Amir