Obses dengan Maid Sama!



Okay, tetiba je jadi obses dengan cerita ni...
Dulu K- on! sekarang cerita pasal Maid pula....
Cerita ni best tau sebab....
Anime dia comel dan handsome...
Yang heroin ganas tapi sweet...
Yang hero blurr tapi gentle...

Memang best cerita tu sampai semalam...
Saya buka kamus bahasa Jepun dan cari perkataan SAMA...
dan maksudnya ialah Tuan / Cik / Puan...
bukan bererti seerti tau... :D

Untuk lebih pengetahuan berkenaan Maid Sama boleh klik

Maid Sama!
Sebab tu lah kalau orang tanya kenapa saya pergi Jepun?
Saya akan jawab sebab Anime :)
Ingat lagi dulu waktu pergi sana tengok Ninja Hantorri..
Best gila sebab cakap bahasa Jepun dan saya cuma faham lagu je..
apa yang kartun tu cakap saya tak faham...
Kalau saya obses dengan Maid Sama dulu mesti saya beli komik cerita tu...
Tapi saya beli komik One Piece!
dan akhirnya tidak dibaca pun sebab 100 % tulisan Jepun..
Jadi tengok lukisan je... =_="

Hee~~ Ada sesiapa nak beri Komik Maid Sama! untuk saya tak? 
# Muka tak malu#

Okaylah nak tunggu Maid Sama! bersiaran jam 6:33 pm di ANIMAX..
Sayonara ^^

★ Don't shy to comment or like this entry ★

4 000 Readers:

Misz Mieza said...

Hikhik! Penggemar anime jugak ye.. Best kan! Kalau dah terlayan satu babak, jawabnyer melekat terus la.. Hehehe.. =)

Ayeen Azmi said...

kite pon ade novel anime jugak..hehe..ape-ape pon..awak menang segmen saye tu..selanjutnye di..

http://cikyayastory.blogspot.com/2012/06/pemenang-segmen-ain-nak-review-blog.html

Aira Amir 姶良 said...

@Misz Mieza Hehe tahu tak pe :D kita suka sangat anime... nak - nak lagi yang karakternya kawaii...

Aira Amir 姶良 said...

@Ayeen Azmi Ouh.. Saya pun ada juga novel tapi tak banyak sangat..
Oh yeke... Thanks.. Saya dah check :)

 
Copyright © 2011 - 2016 reserved to Aira Amir