Coretan 2016!

Dah lama Aira tak menulis entri di blog ni. Agak sibuk dengan jadual sebagai seorang siswi.
oh yeah, Aira sekarang menuntut di UniKL MICET Melaka dalam bidang Kejuruteraan Kimia.
yes out of the blue, Aira belajar subjek yang Aira paling anti kat sekolah dulu; Kimia.
tambah-tambah lagi kejuruteraan tapi mungkin ada hikmahnya.
at first ingat nak masuk asasi but sebab tempat asasi tu jauh sangat, umi Aira tak galakkan so here I am kat Melaka for 3 years, hope so.
Doakan Aira masih tabahkan hati nak belajar kat sini for this particular course as it too hard for me.
yes, I know nothing come simple in university life but I'm trying my best to succeed for my parents sake as they already invest a lot on my education.
oh ye, Aira sekarang in the final week and lepas ni cuti semester dan awal Februari bermulalah semester 2.
Selamat Tahun Baru 2016 semua, terima kasih pada yang sudi baca entri blog ni.
Semoga tahun ini lebih baik dari tahun lepas and bila ada masa nanti Aira akan sum up kan aktiviti 2015 Aira di Universiti khususnya.
P/s: Aira rasa nak mula ceburkan diri dalam bidang vlog kat youtube, wajar ke?

★ Don't shy to comment or like this entry ★

3 000 Readers:

Farhana Zukri said...

lama tak jenguk Aira kat sini hehe :) akak pun baru nak aktif blogging balik. all the best kat MICET tu ^^

niK hAmiZaH said...

have fun in campus life.. study smart as you are..
bagi Mak Su, kampus life mmg best selepas sekolah menengah..

(^-^)

Aira Amir said...

@Farhana Zukri thank you :)

 
Copyright © 2011 - 2016 reserved to Aira Amir