Aidilfirtri 2014

Hi semua...
Dah lama Aira tak updated blog ni maklumlah nak kata sibuk tak lah sangat cuma
kekurangan cerita je.
Jadi hari ini Aira nak throwback kenangan raya tahun ni.
Sebelum tu Aira nak ucapkan Selamat Hari Kemerdekaan yang ke 57 kepada
semua rakyat Malaysia...
Okay sambung cerita balik ye...
Tahun ni Aira raya kat kampung abah iaitu kat Kuala Lipis...
Tapi tahun ni Aira pergi berjalan satu pantai timur iaitu dari
Pahang-->Kelantan-->Terengganu
Ini antara gambar yang Aira ambil sepanjang cuti tersebut.




Okay sekian sahaja untuk kali ini...
No caption biarkan gambar berbicara...

★ Don't shy to comment or like this entry ★

1 000 Readers:

Farisha Adnan said...

Saya tag awak. Heee :)
http://farishaadnan.blogspot.com/2015/02/iphone-5s-giveaway-by-syafiqspecki.html

 
Copyright © 2011 - 2016 reserved to Aira Amir