Gallerian Part 2

Pada 24 hingga 27 Jun yang lepas sekolah Aira telah menerima kunjungan pelajar dari 
 Colac Secondary School, Australia.
Kunjungan tersebut adalah kerana program pertukaran pelajar Australia ke Malaysia.
Oleh sebab, Aira merupakan pengawas galeri, Aira ditugaskan untuk menyambut
kedatangan pelajar tersebut  bersama-sama 11 orang lagi pengawas galeri yang lain.
Yang menyeronokkan ialah  Aira berpeluang untuk berkomunikasi dengan pelajar tersebut
dalam Bahasa Inggeris, walaupun Bahasa Inggeris Aira hancur tapi redah sahajalah.
Pelajar-pelajar tersebut sangat ramah apabila Aira berbual dengan mereka.
Aira bersyukur sebab semuanya berjalan dengan lancar dan 
Aira dapat menambah kenalan dari luar negara.
Berikut antara gambar yang Aira sempat tangkap bersama dengan pelajar -pelajar Australia tersebut:
Aira dan Tyson

Dari kiri: Ila, Sarah,Olivia, Rachel, Aira, Alya

Aira dan Lewis

Dari kiri: Fatini, Aira, Alya, Lewis, Ila

Dari kiri: Rhiannon,Aira,Ila, Alya, Bianca 
-Mereka kembar tau..

Pengawas galeri yang bertugas.
#Selasa ini(16/7) -Aira ada ujian ICAS BI, doakan Aira okay!
#Isnin(29/7)-Aira ada ujian bulanan...
Sebelum terlupa salam Ramadhan kepada semua pembaca yang beragama Islam.

★ Don't shy to comment or like this entry ★

6 000 Readers:

Fienazzuki said...

Pengalaman dan kenangan manis dalam hidup kan???

Simpan baik2 :)

Tetamu Istimewa said...

Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya.

chinta shaa said...

wahh ni lahh gambar2 pelajar dari australiaa tuu . hensemm & comel2 ! sis taw punn gempar2 mcm tuu jaa dekat twitter harituu . :')

twinscraftlife said...

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

Aira Amir said...

Ya. Betul tu.

Aira Amir said...

Oh yeke. Hehe tak tahu lak kecoh kat twitter

 
Copyright © 2011 - 2016 reserved to Aira Amir